ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ   
Για ποσοτικές και επιπλέον προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας.

Xaudio - audio and gadgets distribution

ΤΗΛ: 2410237837           sales@xaudio.gr
0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Φωτιστικό προτζέκτορας νυχτερινό περιστρεφόμενο με αστέρια σε μπλε χρώμα

Φωτιστικό προτζέκτορας νυχτερινό περιστρεφόμενο με αστέρια σε μπλε χρώμα

Φωτιστικό προτζέκτορας νυχτερινό περιστρεφόμενο με αστέρια σε μπλε χρώμα
  • Διαθεσιμότητα Εκτός αποθέματος
  • Κωδικός 00005764
Περιγραφή

Το νυχτερινό φως των παιδιών μας με ενσωματωμένο προβολέα είναι ένα πρακτικό gadget για το νηπιαγωγείο και επιτρέπει στα παιδιά ένα ωραίο βράδυ και έναν ιδιαίτερα καλό ύπνο. Σε κάθε περίπτωση, η λειτουργία του προβολέα με το φεγγάρι και τα περιστρεφόμενα αστέρια είναι ένα πραγματικό επίκεντρο και στερεί τα παιδιά από το φόβο του σκοταδιού.


Η λυχνία έχει σχήμα μπάλας και είναι τοποθετημένη σε μια βάση, σε αυτό υπάρχουν 3 μικρά πλήκτρα λειτουργίας (A, B, C) και μια υποδοχή για το καλώδιο τροφοδοσίας USB.


Η λάμπα έχει διπλή λειτουργία - Εάν δεν αφαιρεθεί το πάνω λευκό καπάκι, το περίβλημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νυχτερινό φως. Όταν αφαιρεθεί το καπάκι, εμφανίζεται ο μαύρος έναστρος ουρανός με το φεγγάρι, προβάλλει τα περιστρεφόμενα αστέρια και το φεγγάρι σε διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές στον τοίχο και στην οροφή.

 Στην περίπτωση της λειτουργίας νυχτερινού φωτός, τα στοιχεία είναι ορατά στο λευκό κάλυμμα, ενώ στην περίπτωση της λειτουργίας προβολέα είναι ελαφρώς θολά.

Πατώντας το κουμπί "A" εκπέμπεται ένα ζεστό κίτρινο φως. Στο "B", το χρώμα αλλάζει με την ακόλουθη σειρά: κόκκινο, πράσινο, σταθερή αλλαγή και μεταβλητή αλλαγή (περιστροφή). Πατήστε το πλήκτρο "C" για να γυρίσετε αργά την μπάλα. 

Ο περιστρεφόμενος προβολέας μπορεί να ρυθμιστεί στη ρύθμιση, αυτό προκαλεί το ενδιαφέρον των παιδιών και τα αφήνει έκπληκτα. Το Night Light Projector Duo είναι πολύ διασκεδαστικό, πατήστε και τα 3 κουμπιά εναλλάξ! Έτσι έχετε οπτικά εφέ και μπορείτε να τα προσαρμόσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ + ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

 
ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ;

Καλέστε μας στο 2410 554141 για να σας εξυπηρετήσουμε.

 
ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μας email και απαντάμε άμεσα!

 
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Aπόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις συναλλαγές σας.

Drop here!