ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 500€ + ΦΠΑ ΕΚΠΤΩΣΗ 3% - ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 1000€ + ΦΠΑ ΕΚΠΤΩΣΗ 5%
Η έκπτωση ισχύει για Ricokids,Malatec,Ibiza,EcoToys,Kruzzel για κάθε παραγγελία

Ηλεκτρική Κιθάρα και ενισχυτής και Μικρόφωνο σε ροζ σετ

Ηλεκτρική Κιθάρα και ενισχυτής και Μικρόφωνο σε ροζ σετ

Ηλεκτρική Κιθάρα και ενισχυτής και Μικρόφωνο σε ροζ σετ
  • Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός 00004709
Περιγραφή

Ένα υπέροχο σετ για ένα μικρό αστέρι που λατρεύει να παίζει μπροστά σε ένα κοινό, να χορεύει και να τραγουδάει. Ολόκληρη η ηλεκτρική κιθάρα για κορίτσια είναι ροζ, σίγουρα ο μικρός καλλιτέχνης θα ερωτευτεί. 

Κάθε συναυλία συνοδεύεται από λαμπερά φώτα (τόσο στην κιθάρα όσο και στον ενισχυτή), που ενθαρρύνουν να παίξουν ακόμη περισσότερο. Το κοριτσάκι θα αισθανθεί σαν ένα πραγματικό αστέρι, θα παίζει σε μια συναυλία γεμάτη αφοσιωμένους θαυμαστές. Χάρη στη ροζ κιθάρα θα μπορεί να παίζει πραγματικές μελωδίες και το ροζ μικρόφωνο που τοποθετείται σε μια ρυθμιζόμενη βάση θα επιτρέψει στο παιδί να τραγουδήσει τραγούδια. 

Η ροζ κιθάρα και ο ενισχυτής τροφοδοτούνται από μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται στο σετ),

Μια ροζ κιθάρα με μικρόφωνο διαθέτει ένα σύνολο ηχογραφημένων μελωδιών που μπορούν να παιχτούν αντί να παίζετε μόνοι σας. Το παιδί μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τις μεταλλικές χορδές της ροζ κιθάρας για να δημιουργήσει τις δικές του συνθέσεις. 

Η ηλεκτρική κιθάρα για ένα κορίτσι διαθέτει επίσης έναν ενισχυτή στον οποίο το παιδί μπορεί να συνδέσει το δικό του mp3 player με τα αγαπημένα του τραγούδια. Η ηλεκτρική κιθάρα για ένα κορίτσι επιτρέπει στο χρήστη να προσαρμόσει το επίπεδο ήχου στο περιβάλλον του, καθώς και να επιλέξει τους τόνους και να ρυθμίσει το ρυθμό.


Το μικρόφωνο μπορεί να παραμείνει απενεργοποιημένο για να επικεντρωθεί στο παιχνίδι κιθάρας, μπορείτε επίσης να το ενεργοποιήσετε με το διακόπτη ON / OFF και να τραγουδήσετε στο αγαπημένο σας ρυθμό. Ενώ το μικρόφωνο είναι ενεργοποιημένο, τα επίπεδα έντασης αυξάνονται αυτόματα έτσι ώστε να μην πνιγεί από την κιθάρα. (καθιστώντας τη φωνή του παιδιού απόλυτα ακουστή). 

Η ροζ κιθάρα με μικρόφωνο, εκτός από την εγγύηση του χρόνου παιχνιδιού που είναι γεμάτη διασκέδαση, προάγει επίσης την ορθή ανάπτυξη της ακοής και της αίσθησης του ρυθμού του παιδιού. Το παιχνίδι με μια ροζ κιθάρα και ένα μικρόφωνο διεγείρει τη δημιουργικότητα και επίσης κάνει το παιδί πιο σίγουρο. Η ροζ κιθάρα με ενισχυτή είναι το τέλειο δώρο για τον μικρό καλλιτέχνη.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ + ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

 
ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ;

Καλέστε μας στο 2410 554141 για να σας εξυπηρετήσουμε.

 
ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μας email και απαντάμε άμεσα!

 
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Aπόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις συναλλαγές σας.