Στρατιωτικό σακίδιο σε μαύρο χρώμα 20L / 35L

Στρατιωτικό σακίδιο σε μαύρο χρώμα 20L / 35L

Στρατιωτικό σακίδιο σε μαύρο χρώμα 20L / 35L
  • Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός 00008915
Περιγραφή

Είναι ιδανικό για ταξίδια στα βουνά, αλλά όχι μόνο, το σακίδιο χρησιμοποιείται επίσης για καθημερινή χρήση, π.χ. Χρησιμοποιείται στο σχολείο. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό, αδιάβροχο, ανθεκτικό στο σχίσιμο υλικό. Το σακίδιο διαθέτει λαβή που το καθιστά εύκολο στη μεταφορά.

Τα πλευρικά τοιχώματα, το κάτω μέρος και το πάνω μέρος του σακιδίου έχουν ρυθμιζόμενο λουράκι αγκράφα - χρησιμοποιείται για τη συμπίεση του σακιδίου, ειδικότερα για τη μείωση της χωρητικότητάς του λαμβάνοντας υπόψη το περιεχόμενό του.

Η άνεση και η ευκολία χρήσης επηρεάζονται επίσης από τη μάσκα εξαερισμού στο πίσω μέρος - όχι μόνο εξασφαλίζει καλό αερισμό

Το σακίδιο διαθέτει σύστημα μεταφοράς, το οποίο αποτελείται από ιμάντες προφίλ με γρήγορους συνδετήρες, είναι μια πρακτική λύση και χρησιμοποιείται για την άμεση απόρριψη του σακιδίου. Η σταδιακή ρύθμιση της ζώνης προφίλ, του ιμάντα στήθους και του ιμάντα ισχίου διασφαλίζει ότι είναι σταθερή, η οποία μπορεί να αφαιρεθεί - ο ιμάντας ανακουφίζει τη σπονδυλική στήλη και τους ώμους όταν μεταφέρει το σακίδιο - ολόκληρο το βάρος συγκεντρώνεται στους γοφούς.

5 διαμερίσματα

  • ΚΥΡΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ μέσα με μια μικρότερη τσέπη με φερμουάρ και χωριστό πλέγμα 
  • ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΣΗ - μέσα σε μια διπλή μικρή τσέπη με ραμμένο δίχτυ με 2 διαμερίσματα
  • ΜΙΚΡΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΣΑΚΙΑ
  • ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΣΑΚΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ, ΕΥΡΩΠΗ ΤΣΑΝΤΑ - μέσα υπάρχει μια διπλή μικρή τσέπη με ραμμένο δίχτυ με 5 διαμερίσματα

Ο κύριος θάλαμος είναι κλειστός με διπλή κλειδαριά, καθεμία από τις κλειδαριές έχει πρακτικό φερμουάρ, χάρη στο οποίο το κλείσιμο και το άνοιγμα λειτουργούν ομαλά.

Στο μπροστινό μέρος του σακιδίου υπάρχουν ταινίες PALS με τις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε τη συσκευή στο σύστημα MOLLE - μπορούν να τοποθετηθούν επιπλέον τσέπες.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ + ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

 
ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ;

Καλέστε μας στο 2410 554141 για να σας εξυπηρετήσουμε.

 
ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μας email και απαντάμε άμεσα!

 
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Aπόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις συναλλαγές σας.