ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ   
Για ποσοτικές και επιπλέον προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξύλινο Τραπέζι φορητού υπολογιστή με ρυθμιζόμενο ύψος 62.5x34.5x26cm

Ξύλινο Τραπέζι φορητού υπολογιστή με ρυθμιζόμενο ύψος 62.5x34.5x26cm

26,90 €

21,52 €

Τραπέζι φορητού υπολογιστή με ρυθμιζόμενο ύψος με συρτάρι 62.5x34.5x26cm
- +
  • Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός 00007974
Περιγραφή

Το άνετο και πρακτικό τραπέζι φορητού υπολογιστή με εξαερισμό είναι ένα αξεσουάρ που θα εκτιμηθεί από όποιον θέλει να εργάζεται σε έναν υπολογιστή σε μια άνετη, χαλαρή θέση.

Δυστυχώς, η χρήση φορητού υπολογιστή στο κρεβάτι ή σε έναν καναπέ συχνά συνεπάγεται να το κρατάτε στην αγκαλιά σας, το οποίο μας κάνει όχι μόνο άβολα, αλλά και μπορούμε να υπερθερμάνουμε τη συσκευή.

Το ξύλινο τραπέζι του φορητού υπολογιστή θα περάσει τις εξετάσεις τόσο στο κρεβάτι όσο και στον καναπέ, καθώς και στο αεροπλάνο, το τρένο και το λεωφορείο.

Χάρη στις τρύπες στον πάγκο, εμείς μπορεί εύκολα να καλύψει την αγαπημένη μας κουβέρτα και να βάλει έναν υπολογιστή ή tablet σε ένα αεριζόμενο τραπέζι φορητού υπολογιστή - σίγουρα δεν θα υπερθερμανθεί. Τα ανοίγματα στο πάγκο στραγγίζουν τη θερμότητα, έτσι ώστε η μπαταρία των υπολογιστών να διαρκεί περισσότερο και η συσκευή δεν θα καταστραφεί. 

Με ένα τραπέζι φορητού υπολογιστή με εξαερισμό, μπορούμε να ξεχάσουμε μια για πάντα τι ενόχληση είναι όταν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ + ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

 
ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ;

Καλέστε μας στο 2410 554141 για να σας εξυπηρετήσουμε.

 
ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μας email και απαντάμε άμεσα!

 
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Aπόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις συναλλαγές σας.