Πολιτική απορρήτου

Πολιτική απορρήτου

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Αυτή η πολιτική απορρήτου ορίζει πώς χρησιμοποιεί το (ιδιοκτήτης Ευάγγελος Χασιώτης) και προστατεύει κάθε πληροφορία που δίνετε στο όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο. και δεσμεύεται να διασφαλίζει ότι προστατεύεται το απόρρητό σας. Σε περίπτωση που σας ζητήσουμε να δώσετε συγκεκριμένες πληροφορίες με τις οποίες μπορείτε να προσδιορίσετε τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα χρησιμοποιηθούν μόνο σύμφωνα με αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Το μπορεί να αλλάξει αυτή την πολιτική από καιρό σε καιρό με την ενημέρωση αυτής της σελίδας. Θα πρέπει να ελέγχετε αυτή τη σελίδα από καιρό σε καιρό για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με οποιεσδήποτε αλλαγές.

Το xaudio.gr (Ευάγγελος Χασιώτης) δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του. Η αναγκαία επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας γίνεται βάση του Ν.2472/1997. Το xaudio.gr δεν διανέμει σε κανένα τρίτο πρόσωπο, οργανισμό, εταιρία οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τους χρήστες και πελάτες του. Οποιοσδήποτε χρήστης/πελάτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσει κάποια προσωπική πληροφορία. Μόνο κατά την εκτέλεση μιας παραγγελίας το ηλεκτρονικό κατάστημα xaudio.gr, ζητάει τις αναγκαίες πληροφορίες για την εκτέλεση μιας παραγγελίας. Συγκεκριμένα για την διευκόλυνση του πελάτη κατά την παραγγελία ζητείται η δημιουργία ενός λογαριασμού. Ο πελάτης έχει την ευχέρια να συνεχίσει τη παραγγελία εφόσον το επιθυμεί και χωρίς τη δημιουργία λογαριασμού. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ζητούνται τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση του νόμιμου παραστατικού (Ονοματεπώνυμο πελάτη, πλήρης διεύθυνση, τηλέφωνο κ.τ.λ.). Για λόγους προστασίας, δεν αποθηκεύονται κρίσιμα προσωπικά δεδομένα της πιστωτικής κάρτας του πελάτη (αριθμός πιστωτικής κάρτας, αριθμός cvv2/cvc2, ημερομηνία λήξης). Η διαδικασία πληρωμής πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας της τράπεζας της Eurobank και του συστήματος ασφαλείας "πρωτόκολλο SSL Secure Socket Layer " To xaudio δεν έχει καμία πρόσφαση στα στοιχεία και δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των υπηρεσιών του www.xaudio.gr υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Η επιχείρηση με την επωνυμία Ευάγγελος Χασιώτης και διακριτικό τίτλο xaudio το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο.

Για κάθε διαφορά που προκύπτει με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σε συμβάσεις από απόσταση, σας παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης της διαφοράς. Η παραπάνω δυνατότητα εξωδικαστικής επίλυσης της διαφοράς παρέχεται σε καταναλωτές που κατοικούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τόσο για εγχώριες όσο και για διασυνοριακές συναλλαγές. Για να ενεργοποιήσετε τη διαδικασία μεταβαίνετε στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Φορέα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών: http://ec.europa.eu/consumers/odr/index_en.htm. Την ηλεκτρονική επίλυση της διαφοράς αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει (εντός 90 ημερών) η Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή» (http://www.synigoroskatanaloti.gr/), η οποία έχει πιστοποιηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως αναγνωρισμένος φορέας εξωδικαστικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών.

Τι συλλεγουμε

Συλλέγουμε τις παρακάτω πληροφορίες κατα την δημιουργία λογαριασμού  ή ολοκλήρωση της αγοράς σας:

  • Όνομα και επίθετο
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Διευθύνσεις για παράδοση των προϊόντων.
  • ΑΦΜ,ΔΟΥ, είδος επιχείρησης αν αφορά τιμολόγιο
  • πληροφορίες επικοινωνίας όπως και διευθύνσεις email
  • δημογραφικά στοιχεία όπως τκ και ενδιαφέροντα
  • άλλες πληροφορίες σχετικές με έρευνες πελατών ή / και προσφορές

Για τον  κατάλογο των cookies που συλλέγουμε, ανατρέξτε στην ενότητα Λίστα των cookies που συλλέγουμε Λίστα των cookies που συλλέγουμε.

Τι κανουμε με τις πληροφοριες που συγκεντρωνουμε

Χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε μια καλύτερη υπηρεσία, και ειδικότερα για τους ακόλουθους λόγους:

  • Χρησιμοποιούνται για επικοινωνία μαζί σας, για θέματα διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας.
  • Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
  • Μπορεί να στέλνουμε περιοδικά διαφημιστικά και ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με νέα προϊόντα, ειδικές προσφορές ή άλλες πληροφορίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας φανούν χρήσιμες χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε παράσχει.
  • Από καιρό σε καιρό, μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς έρευνας αγοράς. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, φαξ ή ταχυδρομείου. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να προσαρμόσουμε τον ιστότοπο ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας.

Ασφαλεια

Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς. Προκειμένου να αποτραπεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη, έχουμε θέσει σε εφαρμογή κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διαφύλαξη και διασφάλιση των πληροφοριών που συλλέγουμε στο διαδίκτυο

Πως χρησιμοποιουμε τα cookies

To xaudio χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. 

Cookies

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο.

Τι ειναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ένας ιστότοπος αποθηκεύει στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Με τον τρόπο αυτό, ο ιστότοπος θυμάται τις ενέργειές σας και τις προτιμήσεις σας (όπως κωδικός σύνδεσης, γλώσσα, μέγεθος γραμματοσειράς και άλλες προτιμήσεις απεικόνισης) για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να εισάγετε τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή φυλλομετρείτε τις σελίδες του.

Πως να ελεγχετε τα cookies

Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: aboutcookies.org. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, όπως και να ρυθμίσετε τους περισσότερους φυλλομετρητές κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο, και επίσης ενδέχεται να μην λειτουργούν και μερικές υπηρεσίες.

Συνολικά, τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε έναν καλύτερο ιστότοπο, επιτρέποντάς μας να παρακολουθούμε ποιες σελίδες θεωρείτε χρήσιμες και ποιες όχι. Ένα cookie σε καμία περίπτωση δεν μας δίνει πρόσβαση στον υπολογιστή σας ή οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με εσάς, εκτός από τα δεδομένα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας. Μπορείτε να επιλέξετε να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού δέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά συνήθως μπορείτε να τροποποιήσετε τη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησής σας για να απορρίψετε τα cookies, αν προτιμάτε. Αυτό μπορεί να σας εμποδίσει να επωφεληθείτε πλήρως από τον ιστότοπο.

Τα Cookies που αποστέλλονται από την διαδικτυακή μας τοποθεσία και αποθηκεύονται στην ηλεκτρονική σας συσκευή είναι ενδεικτικά τα παρακάτω:

• Google Analytics
• Google Adwords
• DoubleClick (Google)
• AddThis
• Skroutz Analytics

Συνδεσεις (Links) σε αλλους ιστοτοπους

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους ενδιαφέροντος. Ωστόσο, μόλις χρησιμοποιήσετε αυτούς τους συνδέσμους για να εγκαταλείψετε τον ιστότοπό μας, θα πρέπει να σημειώσετε ότι δεν έχουμε κανέναν έλεγχο σε αυτόν τον άλλο ιστότοπο. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία και το απόρρητο των πληροφοριών που παρέχετε κατά την επίσκεψη σε τέτοιους ιστότοπους και οι εν λόγω ιστότοποι δεν διέπονται από αυτήν τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να εξετάσετε τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων που ισχύει για τον εν λόγω ιστότοπο

 


Με ποιόν μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας;

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν δίδονται από εμάς σε κανένα που δεν έχει σχέση με την ενημέρωση σας.

Μπορεί να δώσουμε σε εταιρεία αποστολής email η sms Η σε εταιρεία courier  πρόσβαση σε μέρος των στοιχείων σας, για συγκεκριμένες εργασίες, όπως η αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων η sms που είναι απαραίτητα είτε για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, είτε για ενημέρωση σας για προσφορές και διαγωνισμούς. Δεν έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα αυτά για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Από πού προέρχονται αυτά τα δεδομένα;

Δεδομένα για σχεδόν όλα τα μέλη μας η τα μη μέλη μας προέρχονται από την εγγραφή τους ή από την ανανέωση των στοιχείων τους, είτε από συμμετοχή σε κάποιο διαγωνισμό είτε απευθείας σε εμάς.

Πώς αποθηκεύονται τα δεδομένα σας;

Οι πληροφορίες καταγράφονται κυρίως σε ψηφιακή μορφή σε υπολογιστές και είναι αποθηκευμένες σύμφωνα με το GDPR.

Ποιος είναι υπεύθυνος για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς;

Σύμφωνα με το GDPR, δεν έχουμε νομική υποχρέωση να έχουμε έναν υπεύθυνο προστασίας δεδομένων. Το άτομο που είναι υπεύθυνο για τη διασφάλιση των υποχρεώσεων του xaudio.gr βάσει του GDPR είναι ο ιδιοκτήτης Ευάγγελος Χασιώτης.

Ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας;

Οι υπάλληλοι του xaudio έχουν πρόσβαση στα δεδομένα των πελατών, για την διεκπεραίωση της παραγγελίας τους και την ενημέρωση τους.

Ποια είναι η νομική βάση για τη συλλογή αυτών των δεδομένων;

Το xaudio συλλέγει προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για για επικοινωνία μαζί σας, για θέματα διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας καθώς και για ενημέρωση για προσφορές μας και διαγωνισμούς μας.

Για κάποια στοιχεία, όπως αυτά που σχετίζονται με οικονομικά θέματα, η βάση για τη συλλογή και τη διατήρηση των στοιχείων είναι η συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις.

Πώς μπορείτε να ελέγξετε τα στοιχεία που έχουμε για εσάς;

Αν θέλετε να δείτε τα βασικά στοιχεία μέλους που έχουμε για εσάς, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το xaudio.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν θέλετε να ζητήσετε να σας παρέχουμε όποιες άλλες πληροφορίες έχουμε καταγεγραμμένες για εσάς. Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο συγκεκριμένο θέμα, είναι προτιμότερο να μας το διευκρινίσετε, ώστε να σας παρέχουμε τις πληροφορίες έγκαιρα και αποτελεσματικά. Είναι υποχρέωσή μας να σας παρέχουμε αυτές τις πληροφορίες μέσα σε έναν μήνα.

Πώς μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή, τον περιορισμό ή τη διόρθωση των δεδομένων σας;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να περιορίσετε τη χρήση των στοιχείων σας.

  • Μπορείτε να φροντίζετε να είναι ανανεωμένα τα στοιχεία σας με το σωστό όνομα, αλλά με περιορισμό στα στοιχεία επικοινωνίας. Παρόλα αυτά χρειαζόμαστε τουλάχιστον μία μέθοδο επικοινωνίας μαζί σας. Μπορείτε, για παράδειγμα, να φροντίζετε να ανανεώνετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
  • Μπορείτε να επιλέξτε να μην λαμβάνετε ηλεκτρονικά μηνύματα από το xaudio (δεν στέλνουμε μηνύματα για λογαριασμό άλλων οργανισμών).

Για πόσο χρόνο διατηρούμε τα στοιχεία σας και για ποιους λόγους;

Κανονικά διατηρούμε αρχείο με τα στοιχεία των μελών. Παρόλα αυτά θα διαγράψουμε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, αν το ζητήσετε.

Από τη στιγμή που τα σχετικά στατιστικά στοιχεία, εξακολουθούν να είναι απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους έγινε η αρχική συλλογή και επεξεργασία  δεν διαγράφονται από το xaudio.Μπορεί να διαγραφεί μόνο το ονοματεπώνυμό σας, έπειτα από σχετική αίτηση.

Άλλα στοιχεία, όπως αυτά που σχετίζονται με λογιστικά ή προσωπικά θέματα, διατηρούνται για τη νομικά απαιτούμενη περίοδο.