ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ   
Για ποσοτικές και επιπλέον προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας.

Xaudio - audio and gadgets distribution

ΤΗΛ: 2410237837           sales@xaudio.gr
0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Service προϊόντων

Service προϊόντων

Xaudio οροι τεχνικου τμηματος επισκευων για προιον

Για την αποστολή κάποιου προϊόντος προς έλεγχο και επισκευή σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε πρώτα με εμάς για καλύτερη διευκρίνιση. Σε ορισμένες από τις περιπτώσεις ενημερώνουμε εκ των προτέρων ότι η διαδικασία μπορεί να είναι χρονοβόρα, με ελάχιστο χρονικό διάστημα 7 εργάσιμων ημερών.

1. Η παράδοση του προϊόντος πρέπει να είναι στην έδρα του Σωκράτους 111 Λάρισα με ΤΚ41336 και μόνο.Σε περίπτωση αποστολής σε άλλη διεύθυνση το Xaudio δεν είναι υποχρεωμένο να παραλάβει το προϊόν ή να ενημερώσει τον αποστολέα.
2. Η ελάχιστη χρέωση ελέγχου εκτός εγγύησης είναι 30 ευρώ.Πρέπει να γίνει προεξόφληση του σε τραπεζικό λογαριασμό ή κατα την παράδοση του προϊόντος στην έδρα μας.Με την κατάθεση σας παρακαλώ προβείτε σε ενημέρωση μας τηλεφωνικά.
3. Το service θα σας ενημερώσει για το κόστος επισκευής του προϊόντος εντός 7 εργάσιμων ημερών.Αν δεν επιθυμείτε την επισκευή,τότε επιστρέφεται σε εσάς στην κατάσταση που έγινε η παραλαβή του.Τα 30 ευρώ δεν επιστρέφονται και χρεώνονται για την εργασία του ελέγχου.
4. Προϊόν που βρίσκεται στην έδρα μας για service πάνω απο 6 μήνες απο την ημερομηνία παράδοσης του σε εμάς, θα δίνεται για ανακύκλωση χωρίς καμία υποχρέωση ειδοποίησης γραπτής ή τηλεφωνικής απο το Xaudio.
5. Σε περίπτωση προϊόντων με λογισμικό,δεδομένα, το Xaudio δεν ευθύνεται για την απώλεια τους και δεν υποχρεούται για την ανάκτηση τους κατα την διάρκεια επισκευής του προϊόντος.

Διαδικασια επιστροφης μηχανηματος προς επισκευη

Ενημερώστε μας για την επιστροφή σας με email στο support@xaudio.gr

Επικοινωνείτε τηλεφωνικά ή με email στο support@xaudio.gr αναφέροντας τα στοιχεία σας και το μοντέλο του προϊόντος καθώς και το πρόβλημα που παρουσιάζει.


Μπορείτε να φέρετε το προϊόν οι ίδιοι στο Xaudio ή

Συσκευάστε το προϊόν σε μια επιλέον συσκευασία για την προστασία του κατα την μεταφορά και τοποθετήστε μέσα σε έναν φάκελο το παραστατικό αγοράς σας εφόσον είναι εντός εγγύησης και μία σημείωση με το πρόβλημα του προϊόντος και αποστείλατε το προϊόν στην διευθυνση:

DJMARKET IKE

Σωκράτους 111
Λάρισα
41336

Λάβετε υπόψιν οτι τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς.
Το Xaudio δεν φέρει καμία ευθύνη  όσον αφορά την μεταφορά των προϊόντων.
Για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση αλλα και ανίχνευση του δέματος και την εξέλιξη της επιστροφής-service κατεβάστε και συμπληρώστε το παρακάτω
RMA έγγραφο Download PDF rma form