ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ   
Για ποσοτικές και επιπλέον προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας.

Xaudio - audio and gadgets distribution

ΤΗΛ: 2410237837           sales@xaudio.gr
0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

 

1. Όλα τα προϊόντα αποστέλνονται άμεσα αν ειναι διαθέσιμα και γίνει η παραγγελία μέχρι τις 11:00 καθημερινά με μεταφορική εταιρία ή με ταχυμεταφορές (courier) μέχρι 4 κιλά ογκομέτρησης.*

Ο χρόνος επίδοσης τους για εντός Ελλάδος, είναι την επόμενη εργάσιμη ημέρα της αποστολής ή το αργότερο τη δεύτερη.(Εκτός αν βρίσκεστε σε νησί ή απομακρυσμένη περιοχή - δυσπρόσιτη περιοχή οπου θα ενημερωθείτε και τηλεφωνικά για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης ή επιπλέον κόστους) 
Αν επιθυμείτε αποστολή με courier και είναι άνω των 4 κιλών θα σας ενημερώσουμε για το κόστος αποστολής.

 

Στις περιοχές όπου δεν υπάρχει κατάστημα ACS ή Speedex  ο πελάτης παραλαμβάνει την παραγγελία από το πλησιέστερο κατάστημα. Ειδικά για δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει πρόσθετη επιβάρυνση, για την οποία θα ενημερωθείτε εγκαίρως. Επίσης στην περίπτωση όπου ο πελάτης επιθυμεί την αποστολή σε δυσπρόσιτη περιοχή θα πρέπει να γίνει προεξόφληση του συνολικού ποσού της αγοράς και των μεταφορικών μέσω τράπεζας ή με κάρτα.

 

Σε περίπτωση όπου αναφέρεται ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται με δωρεάν μεταφορικά, αυτό ισχύει μόνο για μη δυσπρόσιτες περιοχές. Για δυσπρόσιτες περιοχές γίνεται τηλεφωνική συννενόηση με τον πελάτη.    *Mέσω τηs Eταιρίαs Tαχυμεταφορών ACS. ή Speedex
    

*Εαν επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο αποστολής, μπορείτε να το δηλώσετε στην σελίδα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, στο πεδίο 'Παρατηρήσεις Παραγγελίας'.

*Εκτός της περίπτωσης που επιθυμείτε άλλο τρόπο αποστολής όπως Μεταφορική εταιρία ή -Λεωφορείο σε ειδικές περιπτώσεις-.


2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ.
Στην περίπτωση που τα προs πώληση προιόντα έχουν βάρos μεγαλύτερο από 4 κιλά ή διάμετρο μεγαλύτερη των 80εκ η αποστολή θα πραγματοποιείται με πρακτορεία μεταφορών  προς την έδρα της μεταφορικής σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Βόλος,Λαμία,Τρίκαλα, Καρδίτσα,Κατερίνη,Βέροια,Πάτρα,Κοζάνη,Λάρισα

Οι μεγάλες και ογκώδεις παραγγελίες - άνω των 4 κιλών - θα αποστέλλονται με την μεταφορική εταιρεία ΚΙΟΥΣΣΗΣ ΤΡΑΝΣΥΣ μας και θα φυλάσσονται στην πλησιέστερη αποθήκη της μεταφορικής εταιρίας, απ΄ όπου και θα παραλαμβάνονται από τον αγοραστή.Η μεταφόρτωση στον χώρο σας ή σε περιοχή περα των μεγάλων αστικών κέντρων θα γίνετε κατόπιν εντολής σας.
Αποστολή με μεταφορική καθημερινά αν πραγματοποιηθεί η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μέχρι τις 12:00

Αποστολή με αντικαταβολή για μεγάλα δέματα πάνω απο 4 κιλά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί γιατί τα προϊόντα αποστέλλονται με φορτηγά και εταιρίες μεταφορικών οπου δεν υπάρχει συνεργασία πληρωμής με αντικαταβολή.
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε παραγγελία και αγορά με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό,πιστωτική κάρτα.
 
3. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ.

Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Κυριακής και αργιών.


4. ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ.

Ο χρόνος αποστολής για την αποστολή express είναι αυτός που προβλέπεται από τις εταιρείες Courier (1 εργάσιμη ημέρα μέχρι την  Αθήνα και Θεσσαλονίκη και 2 εργάσιμεs για την υπόλοιπη Ελλάδα) και αντίστοιχα στην περίπτωση πρακτορείου μεταφορών (2 εργάσιμεs ημέρεs για τήν Αθήνα καί 3 εργάσιμεs για την υπόλοιπη Ελλάδα).

'Οσα προϊόντα που φέρουν την εικόνα ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  στην περιγραφή τους, ΔΕΝ επιβαρύνονται με μεταφορικά αν αποσταλεί με courier ή με μεταφορική δωρεάν μέχρι την έδρα της μεταφορικής μας.

Αν το προϊόν φέρει την εικόνα αλλα είναι πάνω απο 4 κιλά ή και με διάμετρο άνω των 80εκ σε μικρά σε όγκο δέματα θα πρέπει να αποσταλεί με μεταφορική εταιρία και δεν ισχύει η μέθοδος πληρωμής: αντικαταβολή


 Αν η αγορά πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα, η παραγγελίας σας θα αποσταλεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Αποστολή προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη